luni, 17 iunie 2013

PRIMA DOAMNA A SUA INSELATA CU O PROSTITUATA ?!?

  In plin scandal al spionarii comunicatiilor pe internet de catre srviciile americane, jurnalistii de la revista Globe, arunca o noua bomba: Obama isi inseala nevasta cu o prostituata !
  Cei de la Globe sustin ca presedintele SUA a reluat o relatie cu  fosta iubita din liceu care intre timp a ajuns sa practice cea mai veche meserie din lume.
  Prima Doamna este foc si para pe sotul sau dupa ce a aflat de aceasta legatura si potrivit surselor citate a parasit patul conjugal reprosandu-i sotului ca a deprins naravurile lui Bill Clinton de a se "da in barci" cu mai multe femei.
  Inca din momentul in care Barack a devenit presedintele SUA, noul cuplu prezidential a atras atentia presei iar poveste lor de dragoste a captat privirile intregului mapamond. Fericirea celor doi a devenit in scurt timp o marca americana si nu putine voci au evidentiat asemanarea dintre cuplul Obama si cuplul Kennedy. Aceasta perfecta relatie conjugala a fost vanduta atat de bine americanilor, incat, a fost unul din factorii hotaratori care i-au adus cel de-al doilea mandat de presedinte lui Barack Obama.
  Primul cuplu afro-american ajuns la Casa Alba parea sa rupa traditia si sa alunge blestemul scandalurilor sexuale si de infidelitate legate de presedintii americani. Ei bine lumea, pare ca s-a inselat. Recenta dezvaluire facuta de revista Globe il aseaza pe Obama alaturi de ceilalti presedinti americani care s-au lafait si prin alte asternuturi. Povestea actuala cu "mersul la curve" intra in lungul sir de relatii scandalaose legate de Casa Alba si nu se deosebeste cu nimic nici de aventurile lui Kennedy cu seducatoarea blonda Marilin Monroe, nici de episodul trabucului prezidential si al rochiei patate in biroul oval, a carui protagonisti au fost Bill Clinton si a sa secretara Monica Lewinschi.
  In perioada in care "Tarul" Rusiei isi abandoneaza "Tarina" pentru o gimnasta mult mai tanara, cu care se pare ca ar avea si un copil..., cand seful CIA de dragul amantei "uita" sa mai protejeze secretele de stat..., cand seful FMI este acuzat si arestat pentru violarea unei menajere...,cand premierul Ceh risca sa-si incheie cariera politica de dragul sefei sale de cabinet...,  nu m-ar mira ca informatia sa fie reala. Ramane sa urmarim daca veridicitatea acestei dezvaluiri se confirma, urmand sa dezvoltam mai mult subiectul atunci. 

Un comentariu:

  1. Singura explocație ar fi că lui Barack a început să-i placă pielea albă ... E ca la pâine; dacă ai ajuns președinte meriți o pâine albă, că destul ai mâncat numai neagră sau semi- ...

    RăspundețiȘtergere