marți, 25 iunie 2013

SAPTE ANI DE INCHISOARE PENTRU "BUNGA- BUNGA" CU MINORE..!!!

  Apetitul fostului premier italian pentru minore a fost "rasplatit" de Tribunalul din Milano care l-a condamnat la sapte ani de inchisoare pentru prostitutie cu o minora si abuz de putere. Totodata Silvio Berlusconi a primit si interdictia, pe viata, de a mai detine o functie publica.
  Pedepsele primite nu vor fi puse in executare decat dupa ce acuzatul isi va utiliza toate madalitatile de recurs.
  Dosarul in care este implicat fostul premier italian, numit "Rubygate" de la numele minorei de origine marocana care frecventa faimoasele petreceri "bunga-bunga" organizate la resedinta lui Berlusconi, a inceput in 2010, cand minora Karina El Mohrana (Ruby) a fost arestata pentru furt. Politistii care au arestat-o au primit un telefon de la cabinetul premierului prin care li se cerea eliberarea imediata a tinerei pe motiv ca ar fi fost nepoata fostului presedinte egiptean Hosni Mubarak. 
  Interventia "de sus" cat si minciuna in legatura cu presupusa rubedenie au constituit primii pasi ai anchetei ce avea sa duca la persoana fostului premier. Ulterior pe baza interceptarilor telefonice si a cercetarilor mai aprofundate s-a descoperit o adevarata retea de prostitutie a carei beneficiar era insusi premierul italian de la acea vreme. Berlusconi este acuzat ca s-a folosit de functia sa pentru a o elibera pe Ruby din custodia politiei si pentru ca a platit-o pentru a intretine relatii sexuale cu ea pe cand era inca minora.
  Cazul al carui verdict tocmai a fost anuntat a fost instrumentat de Ilda Boccasini, supranumita "Ilda cea Rosie", un procuror foarte abil care a condus inca un caz impotriva lui Berlusconi. Ea a fost amenintat de mai multe ori de cand a preluat acest dosar iar publicatiile detinute de fostul premier italian au desfasurat o adevarata campanie de denigrare a procurorului prin publicarea mai multor fotografii si articole.
  Berlusconi se decalara convins ca a primit aceasta sentinta pentru ca se incearca eliminarea sa din viata publica. El nu se considera vinovat si promite ca pana la urma va reusi sa-si dovedeasca "inocenta". "Intentionez sa rezist in fata acestei persecutii pentru ca sunt inocent..." a spus Berlusconi.
   Chiar daca verdictul Tribunalului din Milano va fi mentinut si dupa consumarea celorlalte cai de atac, este putin probabil ca Berlusconi sa ajunga la inchisoare pentru ca legea italiana interzice detentia persoanelor trecute de 70 de ani, asa ca "IL Cavaliare" are liber in continuare la "bunga-bunga" !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu