luni, 3 iunie 2013

DE CE TRAG CLOPOTELE, MITICA ?!?

  Treaba sta cam asa : I-au dat niste bani (1,7 milioane de euro) ca sa fie atent  ca ei sa castige licitatia, dar, zice el, nea Mitica "e dati" cu contract deci "e legali".
  Carevasazica, Don' Corleone, fostul militian bisnitar al epocii de aur, ajuns capitalist de soi si etern sef in fotbal, vrea sa ne convinga ca din sutele de mii de firme, firma familiei sale a ajuns absolut intamplator partenera de afaceri cu compania de cablu in traista careia, liga tocmai varsase drepturile de televiziune. Ca din miile de saloane de nunti existente in tara absolut intamplator  RDS a decis sa-si faca reclama  tocmai in salonul lui Nea' Mitica si sa plateasca pentru asta o suma uriasa.
  Om fi noi mai putin versati decat Nea' Mitica dar, nici chiar atat de prosti cu ce considera el, sa nu ne dam seama ca aceasta manevra facuta de seful ligii si operatorul de cablu care detine drepturile tv, este  "parandaratul" pretins de seful ligii pentru amnegatia cu care a sustinut adjudecarea licitatiei de catre  firma RDS-RCS. Un fel de circuitul banilor in interesul fenomenului fotbalistic si spre folosul sau personal. Doar nu credeati ca sta lipit de liga ca marca de scrisoare, pentru leafa ? " Baaai..., leafa o donez ! Lucrez benevol..., de placere" a zis el. Al dracului, militian, nea Mitica asta ! Cum mai sta el fara leafa..., sef la liga ? Pai, cu sa nu stea daca metodele propasirii sale financiare sunt altele decat leafa ?
   Da nene Iancule chiar asta dovedeste proaspata dare in vileag a straniului contrac si a  fabuloasei sume incasate. Ne arata ca aiureala vanduta microbistilor cu zbaterile matale de dragul fotbalului si a fenomenului sportiv,  au fost doar lozinci ale unui pres' de Cooperativa si stourile unui jucator de table.
  Suparnumit "Oracolul din Balcesti', nea' Mitica a stiut sa se invarta ca un titirez pe langa cine a trebuit si in vremea comunistilor dar si in perioada de tranzitia a capitalismului, ajungand prin bisnita, spaga, pile si manevre financiare dintr-un "coate goale" - cum singur se autocaracteriza- un multi-milionar, patron de hoteluri, saloane de nunti si complexe rezidentiale.
  Smecheria omului de afaceri de la liga a fost tinuta departe de ochii prostimii pana zilele trecute, cand bomba a explodat. Prins cu mata-n sac Marele Corleone, face pe victima spunand ca e prea mic sa calce pe urmele unor "elefanti". 
  "Lupta este intre doi elefanti, iar eu calc in urmele lor si pot sa-mi rup glezna nevinovat. Eu nu am gresit din punct de vedere legal nimic. Eu sau vreo firma de-a mea nu am incasat niciun leu " a zis seful ligii dupa audieri. Intr-o tara civilizata nici nu s-ar pune problema daca legal treburile sunt aranjate in asa fel incat sa nu incalce nicio prevedere, ar fi de-ajuns doar aspectul moral al afacerii sa fie pus la indoiala si respectiva persoana si-ar da demisia. Ori Nea Mitica ne scoate ochii ca firma nu-i a lui, ci a fiului lui, ca are acte si ca totul e inregistrat in contabilitate. 
  Amice esti idiot ??? Nu intelegi ??? Chiar daca ti-ai spalat gura sifonand la DNA de frica puscariei, mirosul de usturoi persista. Om fi noi prosti gramada asa cum ne crezi dumneata Bibicule, dar nici nu poti sa ne convingi ca uite-asa tam- nesam ti-au picat in cont 1,7 milioane de euro. Treaba asta poti sa i-o spui lu' Mutu ca poate te crede, dar in niciun caz celor care au inventat refrenul "Mitica la brutarieee...La brutarieeeee...Mitica la brutarieeee !"
Ehei ! Cat te-ai ferit matale de parnaie ! Si tot degeaba ! Ce ti-e scris in frunte ti-e pus...iar la tine in frunte, mai nea' Mitica, scrie: La brutarie...ca tot n-are nea' Jiji cu cine juca table !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu