joi, 23 mai 2013

TRECUTUL NUD SI "ROSU" AL ANGELIKAI ...!!!

 

  Cum nimic nu ramane nepedepsit pe lumea asta, pana la urma grecii si cipriotii au pus mana de la mana, au platit pe cine trebuia si au facut rost de doua fotografii din tineretea cancelarului german, cel care le-a bagat mortul in case si care le-a impus drastica cura de slabire.
  In plina campanie electorala pentru obtinerea celui de-al treile mandat de cancelar, sunt scoase dupa mai mult de 40 de ani, poze care ne-o prezinta pe "Doamna de fier a Germaniei" ba in curul gol, zbanghie si fara inhibitii pe o plaja..., ba purtand uniforma militara comunista.
  Ambele fotografii au stanjenit-o pe Angelika, dar ultima, cea in care ni se infatiseaza in uniforma militara, alaturi de un ofiter comunist est-german, spun apropiatii ei, a umplut-o de draci. "Doamna cancelar nu s-a amuzat cand a vazut fotografia" a spus un consilier. Cred si eu ! Cum dracu' era sa se amuze cand poza venea sa confirme trecutul sau "rosu"..., pe care Angelika l-a negat de nenumarate ori.
  Desi a facut inconjorul lumii, prima fotografie, cea in care a fost surprinsa cu Muntele Venus, neepilat expus la soare, nu a starnit atatea controverse ca ultima. La nemti, nudismul este ceva normal. El este practicat chiar si in centrul orasului Munchen, in Englischer Garden. Aparitia acelei fotografii a fost doar o teapa pe care si-au luat-o unii care spuneau ca cocoasa cancelarului nu-i dintotdeauna, ci ea a aparut pe la 40 de ani. Acum s-au lamurit, o avea si-n tinerete.
  Cat priveste cea de-a doua fotografie, aceasta vine sa confirme informatiile aparute intr-o biografie recenta scrisa de doi jurnalisti germani. Ei sustin ca Angela Merkel, a fost in tinerete o activista comunista ocupand functia de secretar cu propaganda pentru miscarea de tineret FDJ. La vremea respectiva se opunea unificarii fiind adepta unui socialism democratic intr-o Republica Democratica Germana autonoma. 
 De aici vine supararea !!! Confirmarea unui astfel de trecut comunist este mult mai defaimator decat o presupusa Angela in curul gol facand nudism. Mai ales ca astazi "Doamna de fier a Germaniei" este una dintre cele mai autoritare femei din politica internationala si  liderul incontestabil al Europei.
  Bun ! Si ce ?! Se face caz de faptul ca a fost un fel de UTC-ista ? Aiurea ! Tot tineretul est-german la fel ca tot tineretul din tarile comuniste...era ! Tuturor li s-a cerut sa planga la moartea lui Stalin ! Faptul ca nu au fost fotografiati plangand nu inseamna ca n-au facut-o...ar spune simpatizantii cancelarului cautandu-i o scuza.
  Eheeei..., nu-i chiar asa ! Angela Merkel a negat intotdeauna ca ar fi fost aproape de conducerea comunista a fostei RDG, ceea ce acum, odata cu aparitia acestei poze, se dovedeste a fi o mare minciuna ce va atarna greu de gatul cancelarului. Ce ne facem daca se va confirma si o alata barfa, potrivit careia plecarea familiei ei, in plin razboi rece, din RFG in RDG, s-a realizat prin aranjamentele agentilor STASI, serviciu care imediat i-a  adoptat ?
  Va fi un soc pentru intreaga Europa, tot mai sceptica in ceea ce priveste uniunea ei, sa constate ca este condusa de un fost activist comunist cu legaturi in serviciile de securitate comuniste.Noi, romanii, care suntem  obisnuiti cu minciunile lui Basescu poate ne-om face ca nu vedem, dar ce te faci cu rigoarea nemteasca...
  "In acest moment...pare ca cea mai puternica femeie din lume a mintit 40 de ani fara nicio problema..." spune Mircea Badea care prevede ca tocmai cei pentru care in tinerete Angelika a lucrat, vor sari sa dreaga busuiocul spunand ca stirea este falsa..., ca poza-i masluita..., ca de fapt nu-i ea, ci poate o admiratoare de-a dansei...asa cum s-a intamplat la noi cu o alta doamna...sau poate chiar ca e vorba despre pixelul lor albastru. 
 Oho...! Cate nu se pot inventa sau copia de la altii...ca doar metodele sunt aceleasi peste tot, chiar si la nemti !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu