joi, 30 mai 2013

O MOARTE ANUNTATA !!!

  Trosc... ! Pleosc... ! Aoleu...! Valeu...! Se aude din Modrogan....Cica se rupe PDL-ul !
  Pentru cineva care mai misuna prin politica romanesca intrebarea fireasca ar fi: Care PDL ?!? Mai exista ???
  Vicepresedintele Alin Popoviciu spune ca mai exista si ca isi poate permite sa excluda intelectualitatea portocalie careia i se pare ca in PDL pute...nu miroase, de la atata mizerie cata s-a adunat. Cei care au ramas sa raspunda de igiena muribundului i-au luat in vizor pe razvratitii cu gura mare si le pregateste excluderea din partid in caz ca  nu vor pleca ei de buna voie. La adapostul ordinelor primite pupincuristii "care este" au sarit ca hienele, in haita, la gatul Buldogului.
  Pai, acu, pi buni...la ce sa mai stea impreuna ?  Ciolan nu mai e..., perspectiva nu mai e..., moartea bate la usa...iar despre idealuri politice nici nu poate fi vorba atata vreme cat la alegerile de anul trecut le-a fost dovedit cu acte-n regula ca sunt...NIMENI. Praf si pulbere, vorba lui Blaga !
  Suparat de perspectiva excluderii,Teodor Paleologu, spune: "Partizanii domnului Blaga, il numesc Unificatorul cu U mare. Pai ce fel de unificator, daca isi pune cainii sa latre, sa muste sa injure, sa scuipe..." Prin aceasta afirmatie Paleologu joaca inca o data rolul de mic bufon al partidului care printre giumbuslucuri si tumbe se ratoieste la "greii partidului" ridicand in slavi meritele intelectualilor in viata de partid.
 Merite ?!? Care sunt meritele acestei pulberi de "telectualitate" portocalie ? Ce mari realizari are ? Baconsky "parasutat" direct in conducerea partidului cu tupeu bolsevic si cu pretentii la functii inalte a primit un mare sut in cur de la alegatori drept rasplata pentru votul la secunda de la Paris, mesterit pentru realegerea Conducatorului iubit. Cezar Preda, Voinescu-Cotoi, si Macovei au fost uneltele de lupta ale lui Traian Basescu. Ei au sabotat permanet atat tara, denigrand-o prin minciuna la mai marii Europei, cat si noua conducere a PDL care s-a delimitat de actiunile politice ale lui Traian Basescu. Ceea ce vedem noi acum sunt mici bucati rupte dintr-un balon anormal umflat in perioada de jaf a guvernarii lor.
  Din lupta prafului de pe toba lui Blaga si pulberea "intelectualitatii" portocalii se-anunta ...prohodul ! Trompeta canta marsul funebru, intelectualii rasati, sau nu, imping ranjind cosciugul la groapa comuna a trecutului. Dricul scartaie din toate incheieturile, bocii si bocitoarele jelesc..., iar la capat cu lopata in mana asteapta Blonda s-arunce pamant peste cosciug. De departe, unul care se uita piezis, face cu mana zbanghiu, catre cortegiu...Adio PDL !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu