luni, 10 decembrie 2012

USL...SI RESTUL LUMII

    Odată depăşit momentul scrutinului, pe baza rezultatelor parţiale anunţate de partide, putem trage concluzia ca pentru următorii patru ani vom avea un parlament format din USL...si restul lumii.
    Aceasta infrangere zdrobitoare înregistrată de "gaşca basista" se datoareaza în mare parte "stapanului" ei, preşedintele ţării, care a fost identificat în mintea alegatorilor cu: umilinta, sărăcia si prigoana pe care au fost nevoiţi s-o îndure pe timpul guvernarii Basescu- Boc.    Votanţii au văzut pe buletinele de vot, în căsuţa rezervata ARD-ului, ranjetul sfidator, arogant si plin de sine a preşedintelui ţării si l-au pocnit mortal votand candidatii USL-işti din răzbunare si cu ura acumulata în decursul ultimilor ani.
    Pană la urma " furtuna" pe care o culeg astăzi "portocalii" este rodul "vantului" semănat în timpul guvernarii.
     Rezultatele i-au înnebunit pe toţi: Blaga, turbat de perspectiva rămanerii fără mandat, îşi taie venele în direct recunoscand ca a dus " cea mai cumplita campanie de mistificare a adevărului", Elena Udrea se anunţă invingatoare cu 2000 de voturi mai puţin decat contra candidatul ei, MRU făcut KO în colegiu de un necunoscut ne spune ca "dreapta se relansează", Dan Diaconescu, în nemernicia-i proprie  declara pe postul propriu de televiziune ca la bătut pe Ponta cu 53,7% la 39%, iar Videanu nu-l mai suna pe "Viorica" sa-i dea rezultatele; nu pentru ca nu le are ci pentru ca numărul bobocilor pe care-i are în ograda este atat de mic încat nu mai conteaza.
    Alo!!!! Sa vină ambulanţa ca au înnebunit lupii!!! 
    Aceasta victorie zdrobitoare, în mod normal ar trebui sa pună punct "cotonogelii" generale si fiecare sa-si ocupe locul dat de vot. Unii în opoziţie, alţii la guvernare... Numai ca nu ştim cum va ingurgita "Jucătorul" de la Cotroceni aceasta situaţie de fapt.
    Cei care au pierdut alegerile stau cu ochii aţintiţi spre palat si spera ca "Smenarul" va întoarce iar votul oamenilor si-i va aseza inca o data la masa cu bucate, ceilalţi, invingatorii,  spun ca-s pregatiti sa carmuiasca iar daca preşedintele "va ridica sabia...de sabie va muri".
    Cred ca preşedintele trebuie sa accepte principiile democratice si sa-l desemneze pe Ponta premier chiar daca  trebuie sa-nghita toate "laturile" aruncate în spatiul public si "porcul" cu care l-a asemanat pe USL-ist.
   Vom vedea în zilele urmatoare daca preşedintele are stomacul tare sau nu...!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu