sâmbătă, 15 decembrie 2012

ELENA UDREA - FUDULIA PEDELISTILOR REDISTRIBUITI


    Cu un loc doi obtinut cu mult chin si mari resurse plusate în electorat de domnu' Cocoş, Diva de Plescoi, a devenit după anunţarea rezultatelor alegerilor electorale de duminica, fala partidului portocaliu. 
    Buimaciti de pumnii în bot si suturile în cur încasate de la electorat, portocalii s-au ascuns sub minijupul blondinei hotarand în unanimitate ca Prinţesa carnatilor picanti si a sarmalelor moldovenesti este fudulia partidului, pentru ca a obtinut cel mai bun scor din tara dintre toţi candidatii ARD .  Divei nici nu-i trebuiau astfel de indemnuri, ea mai jucase rolul  fudulei si i se potrivise de minune. 
     Cu mandatul de deputat în poşeta, a lepădat paltonul pocăinţei romascane revenind la toalele brenduite cu care ne-a obosit retina ani de zile, s-a cocoţat pe tocuri milaneze si si-a-nceput periplul televizat fudulindu-se cu aprecierea electorală obtinuta. Ca vorba aia: redistribuitului nu-i este destul dacă nu e si fudul. 
   Acum şapte, opt ani în urma, a devenit fuduluia preşedintelui, animalul politic suprem. Acesta s-a fudulit cu ea prin cancelaria prezidentiala si pe la şcolile de vară ale partidului, cizeland apucaturile pitzipoancei. 
    Gurile rele spun ca înainte de preşedinte ar fi fost pe la PSD, prin biroul lui Cosmin Gusa care a invatat-o cum sa se fuduleasca în politică. Apoi, a trecut pentru scurt timp si pe la liberali, numai ca acestia si-au dat repede seama de libertinajul neadecvat al damei si i-au plasat-o preşedintelui. Sprijinul dat de Basescu, Ciocarliei de Plescoi în Cancelaria prezidentiala, pe canapea, pe jos sau pe birou, a făcut-o pe duduie sa se creadă Margaret Thatcher de Dambovita, persoana indispensabilă a politicii româneşti si inteligent manuitoare a biletelelor roz defaimatoare.
   Plasată de preşedinte în guvern, a ajuns fudulia lui Boc. Acesta după ce i-a pus la picioarele-i încălţate cu pantofi cu toc cui, partidul si întreaga noajă de primari portocalii, s-a fudulit cu ea pe labartatul buget al dezvoltării si pe aşternutul  frunzelor ce brenduiau tara. 
  Intr-o orgie generala primarii au fudulit-o si ei pe sub perne, noapte la lumina lumanarilor si în miresme de parfum clientelar. 
    Acum a devenit fudulia redistribuitilor portocalii si bag de seama ca nu a invatat nimic nici din mustruluiala de la locale nici din dezastrul de duminica. Tot fudula si cu gandul la...absorbtiile facute.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu