miercuri, 5 decembrie 2012

LENUTA STIE...!!!

       

    Mulţi comentatori politici spun ca nervozitatea manifestată de preşedinte, luni seara, în conferinţa de presa, s-ar fi datorat unei anume reclame electorală foarte răspandită în mediul on line. Ea dezvăluie alegătorilor marele secret al celui mai "potent" om politic al ultimilor opt ani.
     Reclama o înfăţişează pe doamna Lenuţa, campioana absorbtiilor, "dand din casa" si arătand chiar, cat de mica o are preşedintele.
    Se pare ca blondina, pătrunsă de aerul manastiresc din zona colegiului în care îşi duce veleatul de aproape o luna de zile si de la umbra crucii cu beculete pe care tocmai a dăruit-o alegatorilor se spovedeste in centrimetri, marturisindu-ne ca este "cunoscătoare".
      Nu ştiu dacă Elena din Plescoi, candva unică favorita a preşedintelui, a măsurat-o sau nu. Dar după cum a evoluat aceasta duduie în politica românească pare ca era suficient de satisfacatoare chiar dacă era mica.
    Mare, mica, satisfacatoare sau nu, "metresa" de la dezvoltare s-a bazat pe ea, si la adapostul ei, a "călărit" pe vremea cand controla cel mai mare buget de investiţii al ţării, mare parte a primarilor opozanţi pană i-a făcut pe acestia sa-si pună poza cu ea sub pernă, seara înainte de culcare.
    Sunt mulţi specialisti care spun ca mărimea nu conteaza, dar se pare ca în politica mărimea este foarte importantă. Altfel nu poţi sa "penetrezi" si nu poţi rezista "contrelor".
    Ce a făcut-o acum sa muşte mana care a hrănit-o nu ştiu. Poate faptul ca uşile palatului de la Cotroceni nu mai sunt vraişte, pentru ea, asa cum erau alta data. Sau poate, tocmai pentru ca a devenit "mica si bleaga" a făcut-o pe "cocota" sa-si verse oful.
    Cineva spunea ca perspectiva rezultatelor de la alegeri este cauza acestor "ejaculari precoce" si ca în disperarea salvării personale, ARD-istii accepta orice poziţie.
P.S. Textele care însoţesc aceasta reclamă spun ca este vorba despre încredere. Basescu are încrederea mica, de doar 9%, ceea ce este un adevărat dezastru pentru Elena Udrea.
Exact la "încredere" m-am gandit si eu. Ce crezura-ti ??!!
P.S. Potrivit site-ului jurnalul.ro Adrian Videanu, presu' de la PDL Bucuresti si seful campaniei portocalii, a făcut plangere la BEC cu privire la acest mesaj precizand ca "...sunt exprimate intr-un mod vadit vulgar..."
        ARDa-i-ar focul de plangaciosi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu