luni, 17 decembrie 2012

BASESCU... A INGHITIT...SI NU S-A INECAT... !!!

Gata!!! L-a-nghiţit!!!
L-a înghiţit cu tot cu laturile cu care a hrănit ura si duşmania din campania electorală ... si n-a păţit nimic. Nu a fost nevoie nici de SMURD, nici de cei de la descarcerare.
L-o fi zgariat? L-o fi iritat? Nu ştiu. Nu ne-a spus. Cert este ca l-a înghiţit.
 Ne-a dovedit încă o data ca are gatlejul larg si chiar dacă ar fi fost nevoit sa înghită un bou cu tot cu balega aferentă, ar fi făcut-o, dacă aceasta manevra ar fi servit interesului personal si celor doi ani de mandat rămaşi.
Cei drept i-au trebuit doua ceasuri de gandire. Sa-si facă omul curaj cu cateva pahare. A gustat ceva, si-a uns gatlejul... si l-a înghiţit fără sa se înece si fără sa-i cadă greu.
Dacă a văzut ca smecheria cu bileţelele si hartiutile fluturate în fata televiziunilor nu o mai crede nimeni, nici în tara , nici la Bruxelles, si-a luat inima-n dinţi, s-a strans de nari sa nu simtă mirosul majoritatii cu care Ponta s-a pricopsit la alegeri si ...hustiuliuc...l-a dat pe gat cu tot cu interesul naţional... asa cum ai da un pahar de vin oţetit.
Ce mare scofala? L-a înghiţit el pe Blejnar cu tot cu ingineriile lui fiscale, l-a înghit pe Boc cu toata "pregătirea" sa constituţională, a înghiţit-o pe Roberta cu tot analfabetismul ei, l-a înghiţit pe Videanu cu tot cu borduri... si nu a păţit nimic.
 L-ar fi înghiţit si pe Danut, "bietul ziarist otevist" proaspat rejectat de gorjeni, dacă jocul procentelor din parlament ar fi permis anumite "asezonari". Si tot n-ar fi păţit nimic.
Circul consultarilor de la palat, regizat în premieră, cu toţi la grămada, ca la adunările oamenilor muncii de pe vremea impuscatului, s-a sfarşit repede. Responsabilitatea imensă cu care preşedintele pană acum se alinta, s-a diluat în majoritatea parlamentară obtinuta de USL în alegeri asa cum era normal. Nu am mai asistat la flic-flacurile cu care preşedintele ne obişnuise.
Oricat de abil ar fi preşedintele nu poate depăşi ştacheta înălţată foarte sus de electorat. Dacă ar fi fost de capul lui ar fi smenuit-o si ar fi trecut pe sub ea, încălcand încă o data regula jocului, numai ca aceasta manevra a fost interzisă de maharii europeni supăraţi si satui de minciunile ingurgitate în vară. În aceste condiţii nu i-a mai rămas decat sa înghită...si a făcut-o.
P.S.  Deşi anunţase pentru ora 12 o ieşire la presa pentru a anunţa numele celui desemnat pentru funcţia de prim-ministru, nu a mai făcut-o. Ar fi insemnat sa inghitaa porcul in public. Asa ca a comunicat presei ca a semnat decretul si gata...telenovela a luat sfarşit. 
Oare???!!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu