marți, 11 decembrie 2012

N-AJUNG SCAUNELE ...PENTRU TOATE CURURILE CARE AU INTRAT IN PARLAMENT

    După ce în vară ne-am pricopsit cu un preşedinte "ales" la "masa verde", acum trebuie sa rumegam si vreo 80 de parlamentari aleşi tot la aceiaşi masa. Si nu-i o masa de furaje ceea ce ne-ar fi dat o oarecare satisfactie, ci, este masa legală de parlamentari care vor dubla colegiile la redistribuire.
    Sunt cei care "au înfrant" în colegiile lor clasandu-se pe locul doi sau trei în preferinţele votantilor.
    Cei mai mulţi dintre acesti "pseudo-parlamentari", care vor intra pe usa din dosul closetelor în forul legislativ, sunt membri ai fostului "partid stat", care nu demult călca în picioare cutume, regulamete si opozanţi. Azi, "partidul stat" de altădată a devenit "partidul statului" la coada redistribuirii naţionale. Un cerşetor cu mana-ntinsă s-apuce măcar zgarciul ciolanului parlamentar.
    Ce dracu'!!! Suntem o tara bogată!!! Avem subsolul plin de bogăţii pe care le exploatează alţii, avem păduri, atatea cate au mai rămas netăiate de drujbele UDMR-iste, avem întinse ogoare mai mult parloaga...de ce sa nu avem si mai mulţi parlamentari? Suntem mai bogaţi cu 80 de "imbuibati" a statului reformat de Basescu.
   Totuşi, ca tara avem o problema. Nu sunt suficiente scaune în sala de plen.
   În 22 de ani de democraţie ne-am obişnuit, ca o parte din parlamentari sa nu aibă "scaun la cap",  acum vor fi vreo 80 care nu vor avea scaune nici sub cur. Si-i o problema naţională...
    Ar trebui nişte scaune din plastic pentru cei care si-au caştigat mandatul la masa verde, dar mă tem ca curul uns cu toate alifiile si alintat cu costisitoare tratamente cosmetice a lui MRU nu va suporta plasticul dur si rece. Si asta nu-i tot...Ce ne facem cu popoul "Blondinei" lu' Cocos care va fi nevoita sa-si lateasca desuurile de mii de euro, fără răsplata cuvenită.
Iar dacă plasticul le irita poponetul sa vină fiecare cu "scaunul de dimineaţă". Care mai vartos, care mai împrăştiat, consecinţă a ce si cat a mancat fiecare.
  Sa se lafaie întreg mandatul în propriul scaun...ca nu-mi pare rău.
 
P.S. Stiu ca in vara Ponta si Antonescu au vrut altceva dar legea s-a impiedicat in "fustele" constitutionalistilor de la curte, numai ca ma trezesc acum ca deputatul ales in colegiul meu cu peste 51%, este dublat de un altul venit pe ruta redistruirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu