marți, 28 august 2012

"OGRADA" CONSTITUTIONALA

Cand pronunti hotararii, atat de importante, bazandu-te doar pe o norma generala ( toti cetatenii care au implinit 18 ani au drept de vot) fara sa tii seama de prevederile speciale referitoare la modul cum se intocmesc si ce cuprind listele electorale permanente, iti pierzi in ochii mei dreptul de a te numi CURTE. Ramai doar o " OGRADA".
Am stiut, inca din 2 august ca verdictul va fi invalidarea referendumului, numai ca era nevoie de inca doua voturi care sa voteze in acest sens. Cum timpul le rezolva pe toate, s-a amanat pronuntarea, sub pretextul solicitarii unor noi date, dar care in concret, nu a fost decat un ragaz pentru presiuni politice, negocieri, santaj si orice altceva ce nu are legatura cu justitia.
Cand unul din judecatorii indecisi, a fost convins sa se alature "caii drepte", s-a fortat luarea unei decizii cu cinci la patru,  pentru ca nu s-a putut ( ar fi incalcat propria lege de functionare) au mai cautat unu si culmea, l-au gasit, tocmai, pe cel care in 2 august spunea ca referendumul trebuia anulat, pentru ca s-a bazat pe date false.
Asta-i viata. Asta e dreptul lor de a nu tine cont de constitutie, de lege, de 8,5 miliaoane de oameni dar si dreptul meu, de a nu-i mai numi curte, ci doar "OGRADA".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu