marți, 12 martie 2013

ELENA LU' TRAIAN

"Stimata doamna si distinsa,
atuncea cand ati fost "atinsa"
erati calare...
sau intinsa ?"
                    ( Pastorel Theodoreanu )

  Impinsa pe la spate si ridicata-n slavi de mentorul ei politic Traian Basescu, Elena, are cele mai mari sanse sa-i incalece pe pedelisti la conventia din 23 martie.
  Potrivit unui sondaj online realizat de ziare.com, fostul ministru al Turismului are un avans de cateva procente in fata lui Vasile Blaga. Sondajul, daca nu este o manipulare ordinara, vine sa confirme vocile din ce in ce mai multe care o dau pe "duduie" drept viitorul presedinte PDL.
  Daca la momentul anuntului ca va candida la sefia partidului nu era creditata cu mari sanse, acum tot mai multe voci din interiorul partidului cat si din exteriorul lui spun ca "Blonda de la Cotroceni" are sanse reale sa castige alegerile
   Printre cei care o sustin pe Elena Udrea pentru functia de presedinte PDL se numara fostul lider al partidului si fost premier Emil Boc, primarul Aradului Gheorghe Falca si primarul Gheorghe Stefan alias Pinalti precum si fostul ministru de interne Gabriel Berca.
   Dar cel mai inflacarat sustinator al acestei candidaturi este Traian Basescu. El este dispus sa uzeze de toata influienta sa, pentru a o scoate castigatoare pe Blonda sa favorita pentru ca este convins ca doar asa..., doar cu Elena Udrea la conducerea PDL, el va putea pastra controlul acestui partid.
   De ce doar cu Elena Udrea si nu cu Vasile Blaga ? De ce cu o femeie si nu cu un barbat ?
Pentru ca este singura garantie. Orice alt pedelist cu staif ar fi sustinut de Traian Basescu pentru sefia partidului exista riscul ca acesta sa-i intorca spatele. In schimb o doamna de suflet, ca Elena Udrea, ridicata din nimic pe culmile politicii dambovitene, va fi vesnic recunoscatoare barbatului care a propulsat-o. Femeile in general sunt mai fidele, mai putin dispuse la tradare politica dar si mai usor de manipulat si "vrajit". O femeie nu va uita niciodata "prima iubire".
  Pentru asi atinge obiectivul mai mult ca sigur ca Traian Basescu va merge pe 23 martie la conventia nationala in calitatea de invitat. Va lua cu el dosarele pedelistilor fabricate de DNA si le va flutura in vazul tuturor. Bineinteles ca toti vor face pe ei de frica iar votul in favoarea Elenei lui, pe care insusi a pregatit-o sa devina vedeta nationala, va fi o simpla formalitate. 
   Intrebarea este; ce se intampla dupa aceea ?
   Sunt voci care spun ca abia atunci martoaga pedelista va da ortul popii bazandu-se pe faptul in intreaga ei cariera politica, Elena Udrea nu a reusit sa arate nimic. Poate un tupeu fara margini, o parte din lenjeria intima sau noianul de genti si pantofi de mii de euro. A reusit doar sa-si expuna decolteul generos, fustele-i mulate si ultra scumpe fara a dovedi capacitate organizatorica si manageriala indispensabile in conducerea unui partid.
  De altfel a dat dovada competentei sale in perioada in care a condus filiala din Bucuresti. A fost atat de bine si au avut atat de multe "succesuri" incat a fost nevoita, pentru alegerile parlamentare, sa fuga in fundul Moldovei, in ograda lui Pinalti ca sa acceada in parlament.
  Experienta politica capatata in urma numeroaselor incursiuni nocturne la palat si pe "lozul" venit de la Cocos- sotul, nu cred ca este suficienta pentru a conduce un partid fie el si minuscul. De aceea cred ca daca Elena Udrea va castiga alegerile, probabil, o parte din partid se va rupe. Vor pleca toti acei care nu-l mai suporta pe Basescu, care il considera pe presedinte vinovat pentru dezastrul lor electoral. Toti acei care nu vor accepta sa fie condusi de un "Traian Basescu in fusta", iar cei care vor ramane, atatia cat vor mai fi, nu vor mai iesi niciodata de sub papucul lui Traian Basescu si de sub fustele Elenei lu' Basescu.
  Absolut normal si firesc cand te gandesti ca in tara orbilor, rege nu poate fi decat CHIORUL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu